Audio Note kablovi


Dugoročna rasprava o značaju kablova za kvalitet i osobine reprodukovanog zvuka ne prestaje! Osim prenosa električnog signala, koja je uloga žice koja povezuje uredjaje sa izvorom neizmenične struje, uredjaje izmedju sebe i konačno zvučnik sa pojačalom? Koliko ljudi toliko mišljenja i odgovora!

Filozofija firme Audio Note je jednostavna – kablovi se proizvode od kvalitetnog bakra i od srebra! Birajte šta više odgovara vašem uhu.

Bakar daje topao zvuk, srebro prečišćen (za neke suviše čist!) i za neke sterilan i previše čitljiv! Ceo zvučni sprektar – tonovi visoke, srednje i niske frekvencije su drugačiji kod izbora bakra kao provodnika u odnosu na srebro. Ali kako objasniti ono što mora da se čuje?

Evo tabele kablova sa sličicama svakog pojedinačnog kabla – pritisni ovde  Audio Note kablovi

Audio Note je sem toga, retka firma koja na svojim prezentacijama omogućava slušaocima da čuju oba rešenja. Dakle poziv za jesenji HiFi Sajam u Beogradu gde će biti predstavljeni srebrni kabl AN-S, AN-V i AN-Vx! (Ali više o tome kad bude potpuno izvesno da će Sajma biti)

Audio Note kablovi od bakarne i srebrne žice

Kablovi za povezivanje uredjaja – interconnect

AN kablovi za povezivanje dva uredjaja (CD transport sa DAC, Gramofon sa predpojačalom, DAC sa pojačalom itd …) se obeležavaju jednostavnim oznakama, bakarni AN-A i AN-C, srebrni AN-S, AN-V (15 licni 99,99% srebro preseka 0,09mm),  AN-Vx (27 licni 99,99% srebro preseka 0,09 mm).

Zvučnički kablovi

Kablovi za povezivanje pojačala i zvučnika se obeležavaju sličnim šiframa, bakar 99,99% AN-D, AN-B, AN-L, i srebro AN-SP, AN-SPa (12 licni 99,99% srebro 0,09 mm), AN-SPe (17 licni 99,99% srebro 0,09 mm) i AN-SPx ( 27 licni 99,99% srebro 0,09 mm). Najfinija i najkvalitetnija žica je u modelu AN-Sogon sa (80 licni 99,99% srebro 0,09 mm).

Evo fotografije modela kabla za povezivanje uredjaja AN-Vx

Audio Note kabl za povezivanje uredjaja - srebro

Advertisements

One thought on “Audio Note kablovi

  1. Каблови,стварно необична и дуга расправа,
    у доста расправа о кабловима и професионалци у електротехници ће неки пут рећи“какве има разлике,то се не може чути!!!“.
    Наравно они који нису при новцу да приуште себи пар каблова за хвалитетни пренос сигнала увек говоре како су скупи и непотебни,али
    пробајте сами и препознајте непријатеља на путу до вашег улаза у појачавач.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s