Opera Consonance


У недељу у ТЦ Стакленац на Тргу Републике је 11.Аудиоберза. Захваљујући ентузијазму и предузимљивости неколико љубитеља ХиФи опреме, биће организована продаја половних и нових ЛП плоча, цд формата, половних уређаја за репродукцију звука и слике, и још којечега …

На спрату љубазношћу организатора представићемо у једном углу ходника опрему кинеске фирме Опера Консонанс. Фирма постоји близу 20 година и од почетка производи само уређаје за репродукцију звука. Музика је велика љубав власника фирме, г. Лиу Хуи Чи.

Г. Лиу сам дизајнира своје производне линије – пример лепог дизајна је серија Референц. На Берзи ћемо изложити и пустити да свира Референц модел ЦД плејера 2.2 Мк2.

Плејер има читач од 24 бита и класични апсамплинг, али се испоручује и са верзијом читача од 16 бита – све у духу филозофије фирме „Једноставно али људски“. Зашто се Опера враћа читачима са мањом резолуцијом и шта је то што фабрика зове Линеар? Више о томе следећи пут, а сад само неколико фотографија уређаја …  Опера посебну пажњу посвећује појачалима и највећи део асортимана заузимају појачала на лампе. Овог пута ћемо видети и чути појачало М100с, пуш-пул режим са лампама ЕЛ34 Електро Хармоник. И на крају ЦД плејер посебног изгледа и посебних особина – ЦД Дроплет (каменчић) ЦД 3.1. Ради на 24бита и има апсамплинг од чак 768 Кхц. Вреди чути … Дакле, цд плејер, појачало и још један цд плејер.

Берза почиње у 11, а Опера Консонанс ће бити постављена и раније!

Опера Консонанс ЦД плејер Р 2.2 Мк2

М100 плус ЕЛ34 ЕХ

Дроплет ЦД 3.1 24/768

Advertisements

One thought on “Opera Consonance

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s