Sogon


Шта је Согон? Слика говори о којој врсти производа Аудио Ноте се ради.

Согон - кабл за напајање

Али по чему га вреди помињати на оваквом месту? Зато што је то први кабл за напајање (струјни кабл) који је фабрика Аудио Ноте произвела. Најважнија особина овог кабла је да је од чистог сребра и по првим тестовима поседује фантастичне особине проводљивости.

Сем квалитета израде и особина материјала, поседује све стандарде сигурности за употребу у кућним условима.

Уређаји за репродукцију звука су веома осетљиви на негативне ефекте електромагнетне амисије метака кроз које пролази електрична струја. Посебно су осетљиви уређаји који појачања сигнала врше као струјна појачања – преко електронских цеви.

Спремност фирме Аудио Ноте да избаци овакав производ на тржиште показује степен пажње са којом се води рачуна о свим елементима репродукције. Ако се додатно узме у обзир да Аудио Ноте изричито одбија да производи уређаје на бази „полупроводника“ (semi-conductor) тј. транзистора, и да и даље производи уређаје који сигнал обрађују електронским цевима и трансформаторима (трафоима), онда нема сумње да кабл представља производ прве класе. Кабл Согон уз остале уређаје Аудио Ноте – најбоље решење!

Иако је релативно нов производ већ је у Хонг Конгу проглашем „откровењем“. Уредник часописа Аудиофил га је ставио на насловну страну. Уосталом, ево фотографије насловне странице часописа – јануарски број. Пуно је кинеских карактера али ипак је довољно разумљиво.

Магазин Аудиофил - Хонг Конг

Фотографије кабла имају утичнице енглеског стандарда, али фабрика за европско тржиште испоручује европски ДИН стандард.
Шта пише на вебсајту фирме:

It is often said that ‘good things come to those who wait’…

Unlike most of the supposed ‘high end’ power cables that pollute the market, SOGON has been fully certified to meet all current European electrical safety standards, so not only is it exceptionally good from a sound quality perspective, it also won’t invalidate your home insurance!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s